
-
digiparc_129
- دستهبندی نشده
دستمال آشپزخانه چیست؟
دستمال آشپزخانه به سادگی هر پارچه ای است که برای کارهایی که عمدتاً در آشپزخانه انجام می شود استفاده می شود. دوام بیشتری نسبت به دستمال های دیگر دارند و برای جذب ساخته شده اند.پارچه های تنظیف آشپزخانه نیز با دوخت ضخیم در اطراف لبهها برای تقویت، دستمال را در طول زمان سالم نگه میدارند. دستمال آشپزخانه علاوه بر زیباییشناختی و برجستهکردن دکوراسیون آشپزخانه، کاربردی هستند و یکی از پرکاربردترین وسایلی هستند که میتوانید در آشپزخانه خود داشته باشید. آنها می توانند انواع مختلفی از وظایف مانند:
- خشک کردن سریع و موثر ظروف
- خشک کردن دست ها
- پاک کردن مواد ریخته شده و مایعات
- ضد عفونی کردن کانترها
- نگهداری ظروف داغ (جای قابلمه)
- دستکش بداهه زمانی که به صورت لایهای تا میشود
- جارو کردن یک تخته برش نامرتب
- خشک کردن گیاهان و سبزیجات
امروزه انواع مختلفی از دستمال آشپزخانه در انواع رنگها، الگوها، مواد، وزنها و اندازهها وجود دارد که همگی برای کارهای مختلف در اطراف آشپزخانه مناسب هستند. دستمال های یکبار مصرف از جنس ترمو باند اغلب در دسترس هستند تا یک دستمال تازه همیشه در حالت آماده باش باشد و برای نظافت بعدی آماده باشد. همچنین توصیه میشود چندین دستمال حوله آشپزخانه در انبار داشته باشید تا مطمئن شوید که هر بار که تمیز میکنید، ظرف میشویید یا آشپزی میکنید، همیشه یک دستمال تمیز و تازه آماده داشته باشید، مهم نیست که شرایط چقدر نامرتب است.

از چه پارچه ای برای دستمال آشپزخانه استفاده کنیم؟
دستمال های آشپزخانه را می توان در مواد مختلفی مانند پارچه کتان نخ، تترون پنبه و پارچه تنظیف زنبوری ،پارچه پوشکی پیدا کرد.
کتانی – دستمال آشپزخانه های چای سنتی بیشتر از کتان ساخته می شوند. الیاف نرمی که کتانی را تشکیل میدهند، برای صیقل دادن ظروف ظریف و چینیهای ظریف بدون برجای گذاشتن پرز یا خطر آسیب عالی هستند. به این معنی که پس از استفاده مکرر هیچ کرکی ایجاد نمی کنند، سریع خشک می شوند و فورا جذب می شوند.

پارچه پوشکی- پارچه ای ساخته شده از انبوه حلقه هایی که محکم به هم دوخته شده اند و نسبت فضا به پارچه مناسب برای جذب و حفظ رطوبت است.
پنبه – بهترین حولههای آشپزخانه از پنبهای با بافت محکم ساخته میشوند، زیرا جاذب، نرم هستند و میتوانند مقادیر زیادی را جذب کنند و صدها چرخه شستشو را بدون از دست دادن استحکام یا دوام خود تحمل کنند. پنبه نرم نیز با کمی تلاش از ایجاد لک و واترمارک جلوگیری می کند. حوله های نخی به اندازه کافی نرم هستند که جذب شوند اما به اندازه کافی بادوام هستند تا در برابر استفاده های مکرر و شستشو مقاومت کنند.
آبگیرترین پارچه آشپزخانه چیست؟
جاذبترین حولههای آشپزخانه از مواد پارچه تنظیف زنبوری ساده و چاپی کاماش ساخته شدهاند که برای خشک کردن دستها و پاک کردن میزها عالی است. با این حال، پرزهایی که دستمال حوله ای گاهی اوقات می توانند پشت سر بگذارند به این معنی است که، علیرغم نحوه استفاده بیشتر مردم، حوله های حوله ای اصلاً نباید در اطراف غذا یا برای خشک کردن ظروف استفاده شوند. مواد پنبه ای محکم بافته شده مانند گونی های آرد نیز کاملاً جاذب هستند اما پرز از خود باقی نمی گذارند.

دستمال چایی چیست؟
“دستمال چای” یک اصطلاح انگلیسی است که برای توصیف انواع حوله های آشپزخانه مانند حوله های ظرف یا نخی استفاده می شود. در حالی که اکثر مردم فکر نمی کنند این حوله های ساده چنین گذشته داستانی دارند، تاریخ آنها با فرهنگ کل ملت ها گره خورده است. به طور سنتی، دستمال حوله های چای به وفور در ایرلند و انگلیس یافت می شود، کشورهایی که چای برای صدها سال یک مراسم روزانه بوده است.
حوله های چای از جنس پنبه یا پارچه نازک نرم ساخته شده اند. در قرن هجدهم، این مواد گران بود و به سختی یافت می شد، بنابراین حوله های چای بیشتر متعلق به خانواده های ثروتمند بود. از لحاظ تاریخی، کارکرد اصلی این حوله ها در خدمات چای بود – از این رو، نام آنها. حولههای چای دور قوریها پیچیده میشوند تا آنها را برای مراسم چای استفاده کنند، روی سینی بچینند یا کیکها و اسکونهای چای را بپوشانند.

خدمتکاران خانههای خانوادههای ثروتمند نیز از حولههای چای برای خشک کردن و صیقل دادن ظروف چای شکننده استفاده میکردند، که اغلب میراثهای ارزشمندی بودند که بهعنوان نمادی از وضعیت خدمت میکردند. حولههای چای نیز قطعات تزئینی در خانه بودند و زنان اغلب آنها را با طرحهای پیچیدهای که مطابق با ظروف چینی مجلل آشپزخانه یا سایر کتانیهای آشپزخانه ساخته میشد، گلدوزی میکردند.
امروزه، دستمال حولههای چای کتانی کارکردهای مشابهی دارند، اگرچه مطمئناً نسبت به گذشته در دسترس عموم مردم هستند. توجه داشته باشید که حوله های چای با هر نوع حوله آشپزخانه قابل تعویض نیستند – حوله های ظرف شویی را می توان با پارچه تری تهیه کرد که هرگز در حوله های چای استفاده نمی شود زیرا تمایل به تولید پرز دارد که نمی خواهید آن را روی ظروف خود آویزان کنید
بهترین راه برای شستشو دستمال آشپزخانه
توصیه می شود که دستمال را بلافاصله پس از خرید در آب گرم خیس کنید تا از شر روغن اضافی باقی مانده از فرآیند تولید خلاص شوید و قابلیت جذب حوله فعال شود. اگر حوله لکه رنگی دارد، باید جدا از سایر لباسها شسته شوند تا از رنگهای در حال پخش اجتناب شود. درست مانند تمام دستمال ها، دستمال های آشپزخانه نیز به مرور زمان در صورت عدم شستن با دقت، لکه می گیرند و باکتری ایجاد می کنند. هنگام شستن دستمال آشپزخانه به جای پاک کننده پارچه از مواد شوینده استفاده کنید تا دوام بیشتری داشته باشید. این به این دلیل است که نرم کننده ها و نرم کننده های پارچه یک لایه روغنی و مقاوم در برابر آب روی دستمال می گذارند که جذب رطوبت را سخت تر می کند. بهتر است حوله های ظرفشویی را به جای استفاده از خشک کن خشک کنید تا از خراب شدن پارچه های ظریفی که معمولا برای آن استفاده می شود جلوگیری کنید. دستمال های آویزان، مانند روی خط لباسشویی یا قفسه لباس، باید خیلی سریع آنها را خشک کنند، زیرا معمولا کوچکتر و نازکتر از دستمال های دیگر هستند.
